WIELERKLEDING

Na de stemronde op facebook is dit de wielerkleding van de Classico Giro Utrecht voor 2020 geworden.

SHIRT BESTELLEN
BROEK BESTELLEN

PASSEN

Ben je niet zeker van je maat? Geen probleem, je kunt het wielershirt passen! Dit kan bijvoorbeeld bij Trek Bicycle Utrecht (Koningsweg 27) en bij Mantel Utrecht (Hertogswetering 171).
Zo weet je zeker dat je niet de verkeerde maat besteld, want het is niet mogelijk om te wisselen van shirtmaat. Alleen als we op 4 oktober nog shirts op voorraad hebben, kunnen deze geruild worden bij de ruilservice stand.

THUISSTUREN WIELERKLEDING

Heb je ervoor gekozen je wielershirt, wielerkleding en startbescheiden thuis te laten bezorgen? Dan ontvang je deze uiterlijk 1 oktober in de brievenbus.

NB voor inschrijvingen gemaakt na 4 september 2020 kan het voorkomen dat het wielershirt en de wielerbroek niet op tijd voorradig zijn. Als dit het geval is dan wordt dit vooraf kenbaar gemaakt en wordt de kleding nagestuurd.
Het is vanaf 13 september 2020 niet meer mogelijk om het wielershirt vooraf thuis gestuurd te krijgen.

MAATTABEL

Het shirt is van het merk AGU. Let op: het shirt heeft een Italiaanse snit. Dit betekent dat de shirts met name in de breedte vrij smal vallen. Neem daarom (als je ook maar een beetje twijfelt) een maat groter dan je normaal gewend bent.

TIPS

  1. Laat iemand anders je maat opmeten;
  2. Laat je armen ontspannen langs je lichaam hangen;
  3. Meet je borstomvang onder de oksels en meet het breedste gedeelte van je borstkas;
  4. Als je tussen twee maten in zit, neem dan liever de grotere maat;
  5. Ben je gewend om je shirt wijd te dragen, neem dan een maat groter.