Routes 2018-05-26T20:17:39+00:00

ROUTES

VRIJE TOERTOCHTEN 35, 75, 110 EN 150 KM

Alle routes voeren oostwaarts richting de Utrechtse Heuvelrug. De route van 150 km loopt tot en met Oosterbeek en zal diverse klimmetjes op de Heuvelrug bevatten waaronder de Amerongse Berg, Hoogstraat, Ruitenberg, Grebbeberg, Paardenheuvel, Autoweg en Defensieweg. Daarnaast de bekende klimmetjes in de buurt van Wageningen en Oosterbeek zoals de Wageningse Berg, de Italiaanse Weg en de Holleweg.

Er zijn diverse verzorgings- en materiaalposten onderweg. Bij de route van 35 en 75 km zal dit een post zijn en bij de 110 en 150 km twee of drie posten afhankelijk van de uiteindelijke route.

Nieuw is de tijdsregistratie op het traject Ruiterberg – Hoogstraat. Dit segment genaamd de FuturumClub Time Trail is 5,0 km lang. Je ontvangt een stuurbordje met chip erop geplakt. Na de finish mag je het stuurbordje houden.


De Ruiterberg is 46 meter hoog en vanuit de zuidkant telt de helling 31 hoogtemeters waarbij het steilste gedeelte ruim 5% bedraagt. Daarna daal je af naar de Maarnsegrindweg. Vervolgens via de Wykerweg omhoog naar de finish op de Hoogstraat. Hier klim je ook zo’n 30 meter en finish je 35 meter hoogte. Een leuk segment met twee klimmetjes, een afdaling en een stukje vlak. Er zijn klassementen gebaseerd op leeftijd (jonger dan 30 jaar, 30-39 jaar, 40-49 jaar, 50-59 jaar en 60 jaar en ouder). En uiteraard dames- en herenklassementen.

PELOTONSTOCHT 110 KM

De route van de pelotonstocht voert over de afgezette, openbare weg waaronder diverse provinciale wegen. Begeleid door motoragenten rijden we in gesloten formatie richting de Utrechtse Heuvelrug. De gemiddelde snelheid is 27 km per uur.  Hopelijk met windje mee richting Amerongen. Halverwege het parcours zal weer een stop worden ingelast. Hier is ook een verzorgingspost waar je oa krentenbollen, bananen, mueslirepen, sportdrank en water kunt verkrijgen. Er is ook een mecanicien aanwezig.

Routes/GPX

Je kunt de GPX-bestanden nu downloaden. Klik op het kaartje rechtsboven op Send this route to your phone or GPS. En volg de instructies.