fbpx
Privacybeleid 2019-01-21T09:35:41+00:00

Privacy statement

Central Events BV (organisator van de Classico Giro Utrecht) verzamelt diverse gegevens bij het gebruik van de website www.classicogiroutrecht.nl en bij het registratie- of betalingsproces. Voorop staat dat Central Events behoorlijk en zorgvuldig omgaat met de privacy van bezoekers van de website. In dit privacy statement wordt uitgelegd hoe wij omgaan met jouw privacy.

Ons primaire doel bij het registreren van informatie is om ervoor te zorgen dat jouw bezoek aan deze website beter verloopt. We registreren dan ook alleen die gegevens die wij noodzakelijk achten om dit doel te bereiken. Je bent niet verplicht om die informatie aan ons door te geven en je kunt vrijwel alle informatie op deze website raadplegen zonder persoonlijke informatie aan ons te verstrekken.

Informatie opslaan

Wanneer je deze website bezoekt, kunnen we bepaalde informatie opslaan die te maken heeft met jouw bezoek:
● je Internet Protocol-adres of het IP-adres van je proxyserver;
● je Internet Service Provider (ISP);
● de duur van jouw bezoek aan de website;
● het aantal keren dat je de website bezoekt;
● basale domein informatie;
● de pagina’s die je bezoekt;
● de website die linkte naar onze website;
● de website die je bezoekt door op onze website op een link te klikken;
● informatie over het besturingssysteem en de internetbrowser die je gebruikt om de website te bekijken.

Al deze informatie gebruiken we uitsluitend voor statistische doeleinden en om de website verder te ontwikkelen.

Op sommige pagina’s van deze website word je uitgenodigd om je naam en contactgegevens achter te laten. Bijvoorbeeld voor mailing- en vragenlijsten of om je aan te melden voor acties, bijeenkomsten of een lidmaatschap. Central Events verzamelt geen andere persoonlijke informatie dan de informatie die je ons zelf verstrekt, inclusief de gegevens die je ons verstrekt rondom jouw lidmaatschap (zie alinea hieronder). Als je die informatie geeft, stem je erin toe dat Central Events deze informatie opslaat. Als je producten via onze website koopt, slaan we informatie op die nodig is voor de transactie. Ook kunnen we informatie opslaan over je aankoopgedrag.

Je kunt je via onze website ook aanmelden voor een nieuwsbrief. In dat geval vragen wij je enkel om je e-mailadres. Onderaan elke nieuwsbrief is een link opgenomen, waarmee je jezelf op ieder gewenst moment kunt afmelden voor de ontvangst van de nieuwsbrief.

Verder kun je een contactformulier invullen, indien je wilt dat wij contact met je opnemen. In dat geval vragen wij om je naam, e-mailadres en woonplaats en kun je daarnaast een telefoonnummer opgeven, indien het je voorkeur heeft dat wij telefonisch contact met je opnemen.

Gebruik van persoonsgegevens

Central Events gebruikt de informatie die ze op deze site registreert uitsluitend voor de volgende doelen:

● voor het doorsturen van belangrijke informatie in relatie tot activiteiten van Central Events en andere opgevraagde informatie;

● om contact met je opnemen na feedback of een vraag over onze producten en diensten;

● voor het monitoren van de prestaties van deze site;

● voor het verbeteren van onze website en onze service;

● voor interne administratie.

Inzage en/of correctie van je gegevens

Je kunt inzage vragen in de persoonlijke informatie die we over je hebben en kunt ons verzoeken om deze persoonlijke informatie te corrigeren. Neem hiervoor contact met ons op via info@classicogiroutrecht.nl

Bewaartermijn

Je persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor wij de gegevens verzamelen of verwerken, tenzij het langer bewaren van je gegevens noodzakelijk is ter voldoening aan een wettelijke bewaarplicht van Central Events.

Delen van uw gegevens met derden

Hieronder kunt u lezen met welke organisaties persoonsgegevens deelt.

Webhosting
De webhosting voor www.classicogiroutrecht.nl wordt verzorgd door Vimexx.

E-mail en mailinglijsten
Voor het verzenden van digitale nieuwsbrieven maken wij gebruik van Mailchimp.

Payment processors
Voor de inschrijving/registratie maken we gebruik van Inschrijven.nl. Als payment processor van Ideal.

Central Events zal verder geen persoonlijke informatie aan een derde partij verstrekken, verkopen, ruilen of anderszins openbaar maken tenzij:

● je ons hiervoor toestemming hebt gegeven;

● er wettelijke gronden zijn om dit te doen.

Inzage, verwijdering en/of correctie van je gegevens

Je kunt kosteloos inzage vragen in de persoonlijke informatie die we over je hebben, je kunt verzet aantekenen tegen de verwerking en kunt ons verzoeken om deze persoonlijke informatie te corrigeren of te verwijderen. Neem hiervoor contact op met Central Events via info@centralevents.nl. Wij zullen binnen vier weken per e-mail op je verzoek reageren. Verder heb je het recht een klacht in te dienen over de verwerking van je persoonsgegevens door ons bij de Autoriteit Persoonsgegevens, indien je verzoek niet naar tevredenheid door ons is of wordt afgehandeld.

Permissie instellingen

Central Events gebruikt verschillende technieken en methoden om uw webervaring te optimaliseren. Afhankelijk van uw voorkeuren, kunt u het gewenste machtigingsniveau selecteren. We bieden drie verschillende niveaus:

1. Basis website Op dit niveau worden geen andere cookies dan strikt noodzakelijke en functionele cookies gebruikt. Hiermee kunt u alleen de standaard statische website bekijken. Er is geen wettelijke toestemming voor deze cookies vereist en zonder deze cookies kunnen de websites van Central Events niet correct functioneren. Als u deze cookies niet wilt goedkeuren, kunt u deze uitschakelen in uw browserinstellingen.

2. Geoptimaliseerde website Op dit niveau staat u het verzamelen van anonieme statische informatie toe en gebruikt u deze om uw ervaring direct of in de toekomst op de website van freedom-ride.nl te optimaliseren.

3. Dynamische website Op dit niveau staat u het verzamelen van persoonlijke informatie toe en gebruikt u deze om uw ervaring direct of in de toekomst op de website van freedom-ride.nl te optimaliseren. Meer informatie over de cookies die wij verzamelen leest u in het cookiestatement.

Externe websites

Deze site bevat links naar andere websites. Central Events is niet verantwoordelijk voor de manier waarop deze andere sites omgaan met privacy. Central Events raadt aan dat je op deze gelinkte websites het privacybeleid leest aangezien deze andere voorwaarden en condities kunnen bevatten die op jou van toepassing zijn.

Veiligheid

Op deze website zijn diverse maatregelen genomen die beschermen tegen verlies of misbruik van, of ongeoorloofd wijzigen of raadplegen van, informatie die onder ons toezicht valt. Toch is informatie die je ons toezendt niet versleuteld, tenzij we dit expliciet melden.

Wijzigingen in ons privacybeleid

Het kan voorkomen dat deze verklaring in de toekomst wordt gewijzigd. Wij raden daarom aan om deze privacy policy regelmatig te blijven raadplegen. Dit privacy statement is voor het laatst bijgewerkt op 15 januari 2019.

Contactgegevens Central Events

Europaweg 48

3451 HG Utrecht

info@centralevents.nl