VEELGESTELDE VRAGEN

MIJN INSCHRIJVING

Wat is de minimumleeftijd om in te schrijven? De minimumleeftijd om je in te schrijven voor de 75, 110 en 150 km is 12 jaar

Ik heb per ongeluk de verkeerde shirtmaat aangegeven, wat nu? Graag een e-mail sturen naar: info@classicogiroutrecht.nl met daarin je naam en de gewenste shirtmaat. Je krijgt dan een link om het shirt van een andere maat te kopen, en wij zullen het bedrag voor het andere shirt terugstorten. Dit is mogelijk tot en met 4 september.

Ik wil mijn tocht aanpassen, kan dit? Wil je naar een korte tocht, dan wordt het verschil in inschrijfgeld niet gerestitueerd. Wil je naar een duurdere tocht, dan wordt het verschil qua inschrijfgeld in rekening gebracht. Stuur in beide gevallen een mail met de wijzigingen naar info@classicogiroutrecht.nl.

Wanneer ontvang ik het wielershirt? Als je bij je inschrijving hebt aangegeven dat je het wielershirt thuis gestuurd wilt hebben (€ 5,- extra) dan ontvang je rond 1 oktober het shirt inclusief je startbescheiden.  Het wielershirt en/of startbescheiden kan je voorafgaand ook ophalen bij diverse locaties in Utrecht. Je kunt ook op zondag 4 oktober voorafgaand aan de tocht  je startbescheiden en je wielershirt ophalen. De exacte locatie en de tijden worden later bekend gemaakt. Indien je een shirt hebt besteld, maar niet hebt deelgenomen, kun je tot en met woensdag 6 oktober je shirt nog claimen door een mail te sturen naar info@classicogiroutrecht.nl. Na deze datum is dat niet meer mogelijk.

Bijbestellen wielershirt
Heb je je al ingeschreven, maar ben je helemaal vergeten dat mooie Classico Giro wielershirt te bestellen? Bestel het dan alsnog (zolang de voorraad strekt)! Het shirt kost €25 (€30 als het wilt laten thuisbezorgen).

Ik heb geen bevestiging van mijn inschrijving ontvangen, sta ik wel ingeschreven? Het gebeurt wel eens dat een deelnemer na inschrijving geen bevestiging krijgt, maar wel gewoon ingeschreven staat bij ons. Stuur even een mailtje naar info@classicogiroutrecht.nl zodat wij het voor je kunnen checken. Indien je ingeschreven staat, zorgen wij ervoor dat je alsnog het e-ticket ontvangt.

Hoe betaal ik mijn inschrijving? De betaling van uw inschrijving verloopt standaard via IDEAL.

Ik ben vergeten mijn kortingscode te gebruiken, kan dit nog? Nee dit is niet meer mogelijk. Het is technisch niet mogelijk om dit na afloop nog te corrigeren.

Ik wil een groep inschrijven, hoe doe ik dat? Indien je een groep in wilt schrijven van meer dan 10 personen, meld je dan aan via ons bedrijventeamformulier! Je ontvangt dan bij inlevering van het formulier een factuur en betaalt dan voor de gehele groep.