FAQ 2018-01-31T11:56:49+00:00

VEELGESTELDE VRAGEN

BEDRIJVENTEAMS

Wat is het maximale aantal deelnemers in een bedrijventeam? In een bedrijventeam is plaats voor 200 deelnemers.

MIJN INSCHRIJVING

Wat is de minimum inschrijfleeftijd? De minimum leeftijd om je in te schrijven verschilt per afstand: 35 km: 6 jaar, 75 km: 12 jaar, 110 en pelotonstocht  en 150 km: 12 jaar

Ik heb per ongeluk de verkeerde shirtmaat aangegeven, wat nu? Graag een e-mail sturen naar: info@classicogiroutrecht.nl met daarin je naam en de gewenste shirtmaat. Wij passen dit direct aan. Voor individuele inschrijvingen is dit mogelijk tot 1 april 2018.

Ik wil mijn afstand nog veranderen, kan dit? Mocht je willen wisselen van afstand, stuur dan een e-mail naar info@classicogiroutrecht.nl. Wil je wisselen van de 110 km naar de 150, 75 of 35 km dan is dit mogelijk zonder restitutie van het prijsverschil van het inschrijfgeld tot 1 mei 2018. Stuur hiervoor ook een mail naar info@classicogiroutrecht.nl.

Wanneer ontvang ik het wielershirt? Als je bij je inschrijving hebt aangegeven dat je het wielershirt thuis gestuurd wilt hebben (€ 5,- extra) dan ontvang je rond 24 mei 2018 het shirt inclusief je startbescheiden.  Het wielershirt en/of startbescheiden kun je op halen op zaterdag 26 mei op het parkeerterrein van sportcentrum Olympos, Uppsalalaan op het Utrecht Science Park  van 14.00 – 17.00 uur. Je kunt ook op zondag 27 mei voorafgaand aan de tocht (vanaf 08.00 uur) je startbescheiden en je wielershirt ophalen. De exacte locatie en de tijden worden eveneens later bekend gemaakt. Indien je een shirt hebt besteld maar niet hebt deelgenomen, kun je tot en met zondag 3 juni je shirt nog claimen door een mail te sturen naar info@classicogiroutrecht.nl. Na deze datum is dat niet meer mogelijk.

Ik heb geen bevestiging van mijn inschrijving ontvangen, sta ik wel ingeschreven? Het gebeurt wel eens dat een deelnemer na inschrijving geen bevestiging krijgt, maar wel gewoon ingeschreven staat bij ons. Stuur even een mailtje naar info@classicogiroutrecht.nl en wij zorgen ervoor dat u de bevestiging alsnog gemaild krijgt.

Hoe betaal ik mijn inschrijving? De betaling van uw inschrijving verloopt via automatisch incasso. Binnen twee weken na je inschrijving wordt het bedrag geïncasseerd.

Ik ben vergeten mijn kortingscode te gebruiken, kan dit nog? Nee dit is niet meer mogelijk. Het is ondoenlijk om dit na afloop nog te corrigeren.

Ik wil een groep inschrijven, hoe doe ik dat? Indien je een groep in wilt schrijven van meer dan 10 personen, vraag dan het groepsinschrijvingsformulier bij ons op. Je ontvangt dan bij inlevering van het formulier een factuur en betaalt dan voor de gehele groep.

ALGEMEEN

Ik blijf graag op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent de Classico Giro Utrecht en wil lid worden van de Classico Giro Utrecht nieuwsbrief. Je kunt je aanmelden via de website.