fbpx
FAQ 2019-05-23T22:51:55+00:00

VEELGESTELDE VRAGEN

DAGINSCHRIJVING

De online inschrijving is gesloten maar je kunt je op zaterdag 25 mei van 14u tot 17u en zondag 26 mei vanaf 8u inschrijven bij Sportcentrum Olympos aan de Uppsalalaan 3 in Utrecht.

BEDRIJFSTEAMS

Wat is het maximale aantal deelnemers in een bedrijfsteam? In een bedrijfsteam is plaats voor 200 deelnemers.

MIJN INSCHRIJVING

Wat is de minimumleeftijd om in te schrijven? De minimumleeftijd om je in te schrijven, verschilt per afstand: 35 km: 6 jaar, 75 km: 12 jaar, 110 km, pelotonstocht  en 150 km: 12 jaar.

Ik heb per ongeluk de verkeerde shirtmaat aangegeven, wat nu? Graag een e-mail sturen naar: info@classicogiroutrecht.nl met daarin je naam en de gewenste shirtmaat. Wij passen dit direct aan. Voor individuele inschrijvingen is dit mogelijk tot 1 april 2019.

Ik wil mijn tocht aanpassen, kan dit? Wil je naar een kortere tocht, wordt het verschil in inschrijfgeld niet gerestitueerd. Wil je naar een duurdere tocht, wordt het extra inschrijfgeld wel in rekening gebracht.  Stuur in beide gevallen een mail met de wijzigingen naar info@classicogiroutrecht.nl.

Wanneer ontvang ik het wielershirt? Als je bij je inschrijving hebt aangegeven dat je het wielershirt thuis gestuurd wilt hebben (€ 5,- extra) dan ontvang je rond 23 mei 2019 het shirt inclusief je startbescheiden.  Het wielershirt en/of startbescheiden kun je op halen op zaterdag 25 mei op het parkeerterrein van sportcentrum Olympos, Uppsalalaan op het Utrecht Science Park  van 14.00 – 17.00 uur. Je kunt ook op zondag 26 mei voorafgaand aan de tocht (vanaf 08.00 uur) je startbescheiden en je wielershirt ophalen. De exacte locatie en de tijden worden eveneens later bekend gemaakt. Indien je een shirt hebt besteld maar niet hebt deelgenomen, kun je tot en met zondag 2 juni je shirt nog claimen door een mail te sturen naar info@classicogiroutrecht.nl. Na deze datum is dat niet meer mogelijk.

Bijbestellen wielershirt
Al ingeschreven maar vergeten dat mooie Classico Giro wielershirt te bestellen? Bestel het dan alsnog (zolang de voorraad strekt). Het shirt kost €20 (€25 als het wilt laten thuisbezorgen).

Maak het verschuldigde bedrag over op NL41RABO0131793411 t.n.v. Central Events en vermeld duidelijk je volledige naam, evenement ‘CGU’, maat van het shirt en man/vrouw. Doe je via een bedrijfsteam mee, vermeld dan ook het bedrijf/instelling.

Na ontvangst van de betaling passen we je gegevens aan en ontvang je een nieuwe bevestigingsmail.

Je kunt het wielershirt voor de start van de Classico Giro Utrecht ophalen bij de stand of afhalen bij een van de volgende locaties op de volgende data:
– 18 mei 11.00-14.00 Skoda Muntstad, Landzigt 14, Utrecht
– 23 mei 18.00-21.00 TREK Bike store, Koningsweg 27, Utrecht
– 24 mei 18.00-21.00 Rijwielpaleis Bilthoven, Koperwieklaan 1, Bilthoven
– 25 mei 14.00-17.00 Sportcentrum Olympos, Uppsalalaan 3, Utrecht
– 26 mei vanaf 8.00 Sportcentrum Olympos, Uppsalalaan 3, Utrecht

Ik heb geen bevestiging van mijn inschrijving ontvangen, sta ik wel ingeschreven? Het gebeurt wel eens dat een deelnemer na inschrijving geen bevestiging krijgt, maar wel gewoon ingeschreven staat bij ons. Stuur even een mailtje naar info@classicogiroutrecht.nl en wij zorgen ervoor dat u de bevestiging alsnog gemaild krijgt.

Hoe betaal ik mijn inschrijving? De betaling van uw inschrijving verloopt via automatisch incasso. Binnen vier weken na je inschrijving wordt het bedrag geïncasseerd.

Ik ben vergeten mijn kortingscode te gebruiken, kan dit nog? Nee dit is niet meer mogelijk. Het is technisch niet mogelijk om dit na afloop nog te corrigeren.

Ik wil een groep inschrijven, hoe doe ik dat? Indien je een groep in wilt schrijven van meer dan 10 personen, vraag dan het groepsinschrijvingsformulier bij ons op. Je ontvangt dan bij inlevering van het formulier een factuur en betaalt dan voor de gehele groep.