BEDRIJVENTEAMS

CLASSICO GIRO UTRECHT VOOR BEDRIJVEN

De Classico Giro Utrecht heeft een speciaal programma voor bedrijventeams. Dit programma is modulair opgebouwd en bestaat uit diverse onderdelen zoals een VIP-ontvangst voorafgaand aan de start met koffie, thee en wat lekkers. VIP-startvak voor de toertocht en een VIP-ontvangst na afloop met pastabuffet en borrel. Optioneel is ook de keuze voor het wielershirt (let op: mogelijk tot 13 september). Als aandenken wordt er ook een mooie teamfoto gemaakt. Een team bestaat uit minimaal 4 personen. Deelnemers van één bedrijfsteam kunnen aan verschillende afstanden deelnemen. De kosten voor het gehele pakket bedragen, ongeacht de afstand, € 75 (excl. btw) per deelnemer. Deelname per persoon zonder afname van het wielershirt is €60 (excl. btw). Je kunt je team inschrijven via het speciale inschrijfformulier voor bedrijventeams.

Aanmelden kan tot een weken voor de Classico Giro Utrecht. Wijzigingen kunnen worden doorgegeven tot 5 dagen voor de tocht.

Vragen? Neem dan contact op met de organisatie via e-mail, het formulier hiernaast of telefoon: 030 – 877 44 91 (ma. t/m vr. van 09:00–17:00 uur).

AANVRAAGFORMULIER BEDRIJVENTEAM

INHOUD VOLLEDIG HOSPITALITY PAKKET

  • Deelname aan vrije toertocht naar keuze

  • Ontvangst in aparte VIP-ruimte met koffie, thee en wat lekkers

  • Uniek wielershirt voor iedereen

  • Teamfoto als aandenken

  • Buffet en bedrijvenborrel na afloop

  • Technische ondersteuning bij pech onderweg

  • Beveiligde fietsenstalling

Bewuste keuze, stimuleer de vitaliteit van je medewerkers

Het Business Peloton Utrecht, de Universiteit Utrecht, het UMC Utrecht en A.S.R. nemen jaarlijks deel met een bedrijfsteam. Voor het UMC Utrecht is het een bewuste keuze: het UMC Utrecht zet actief in op sport en bewegen, zowel voor patiënten als voor medewerkers. Sport verbindt en houdt lichaam en geest gezond. Daarom bieden wij onze medewerkers graag de kans om mee te doen aan de Classico Giro Utrecht door een bedrijventeam te organiseren. De start/finish van de Classico Giro Utrecht is op het Utrecht Science Park. De perfecte plek om al onze partners van de Uithof te ontmoeten.