fbpx
Inschrijven 2019-06-01T09:43:13+00:00

INSCHRIJVEN 2020

We laten je via deze pagina en de nieuwsbrief weten wanneer de inschrijving voor de lustrumeditie van 2020 begint. Schrijf je in voor de nieuwsbrief via deze link.

INFORMATIE 2019

Bij de prijzen dit jaar is het wielershirt niet langer inbegrepen. Je kunt dit bijbestellen tijdens de inschrijfprocedure voor € 20,- per shirt. De prijzen zijn ten opzichte van 2018 verlaagd! Nieuw is ook de mogelijkheid om een annuleringsverzekering af te sluiten en een speciaal sportvoedingspakket van Powerbar bij te bestellen. Nieuw zijn ook de vriendentarieven (vanaf vier personen) en de mogelijkheid om een pastamaaltijd na afloop bij te bestellen. Op dit moment is het niet meer mogelijk om je shirt thuis te laten sturen.

VROEGBOEKTARIEVEN

Voor 1 april 2019 profiteer je van de vroegboektarieven. Vanaf 1 april 2019 gelden de standaardtarieven. Voor late boekers geldt er vanaf 1 mei 2019 een toeslag van €2,50. Je kunt je op de dag zelf (of de zaterdag ervoor) inschrijven maar dan geldt en toeslag van €5 (€2,50 voor de 35km)

PASTAMAALTIJD

Wil je na terugkomst van je rit genieten van een heerlijke pastamaaltijd in de VIP-ruimte? Je kunt dit nu bijboeken tijdens het inschrijfproces voor €15,- per persoon. Het geeft je bovendien toegang tot de VIP-ruimte waar het pastabuffet wordt opgesteld.

WIELERSHIRT

Het wielershirt is dit jaar niet meer standaard inbegrepen maar je kunt het tijdens het boekingsproces bijbestellen voor € 20,- per shirt.

SPORTVOEDINGSPAKKET POWERBAR

Je kunt tijdens het inschrijven nu een speciaal sportvoedingspakket van Powerbar bijboeken voor slechts € 10,- . De winkelwaarde bedraagt € 15,-. Het pakket bevat een Natural Energy Cereal Bar, twee Powerbar Hydrogels, Powergel Shots, een Recovery Protein Plus Bar en een Powerbar Bidon. Je kunt het pakket tijdens de Classico Giro Utrecht voorafgaand aan je start of na de finish bij de Powerbarstand ophalen.

ANNULERINGSVERZEKERING

Nieuw is ook de mogelijkheid om voor slechts € 2,- een annuleringsverzekering af te sluiten. Mocht je na inschrijving toch niet kunnen deelnemen aan het evenement dan ben je verzekerd voor het bedrag van de inschrijving en evt extra’s die je hebt afgesloten. De exacte polisvoorwaarden vind je elders op deze website en worden je op aanvraag toegezonden.

PELOTONSTOCHT

Je kunt je inschrijven voor de pelotonstocht van 110 km. We rijden in één groot peloton de gehele route. De weg is geheel autovrij gemaakt voor het peloton en we rijden vooral over de grote weg en niet over fietspaden. We rijden met een gemiddelde van 27 km per uur en de voorrijders zorgen dat dit tempo wordt aangehouden. Het is een unieke belevenis om met zo’n grote groep samen te rijden!
We rijden een stuk over het parcours dat de profs tijdens de Giro d’Italia van 2010 reden (etappe Amsterdam – Utrecht). De start is om 10.00 uur bij sportcentrum Olympos op het Utrecht Science Park. Let op: de pelotonstocht kent een maximumaantal deelnemers. Wees er dus snel bij!

VRIJE TOERTOCHT 150 KM

Dit is een vrije toertocht waar je op eigen gelegenheid fietst. De route is volledig uitgepijld en ook als GPX-bestand verkrijgbaar (medio mei). Onderweg zijn er drie verzorgingsposten waar je eten en drinken kunt krijgen. De start is tussen 09.00 en 09.30 uur bij sportcentrum Olympos op het Utrecht Science Park. De route voert naar de Utrechtse Heuvelrug. Op bepaalde stukken van het traject meten we je tijd. Hieraan zijn mooie prijzen verbonden.

VRIJE TOERTOCHT 110 KM

De route van de pelotonstocht is ook als vrije toertocht te rijden. Er zijn onderweg twee verzorgingsposten. Op bepaalde stukken van het traject meten we je tijd. Hieraan zijn mooie prijzen verbonden.

VRIJE TOERTOCHT 75 KM

Dit is een vrije toertocht waar je op eigen gelegenheid fietst. De route is volledig uitgepijld en ook als GPX-bestand verkrijgbaar (medio mei).  De start is tussen 10.15 – 10.45 uur bij sportcentrum Olympos op het Utrecht Science Park. De route voert naar de Utrechtse Heuvelrug.

RTV UTRECHT 35 KM

Een mooie route voor families, e-bikers en mensen die gewoon leuk een stukje willen fietsen. Deze route is niet bedoeld of geschikt voor racefietsers. Er is geen helmplicht bij deze afstand, hoewel we natuurlijk wel een helm adviseren. Deze afstand wordt speciaal ondersteund door RTV Utrecht. De start is tussen 10.15 – 10.45 uur bij sportcentrum Olympos op het Utrecht Science Park. Je ontvangt een consumptiebon voor een drankje onderweg.

STEUN HET GOEDE DOEL

Elk jaar bieden wij de mogelijkheid aan de deelnemers van Classico Giro Utrecht om een goed doel te steunen. Dit kun je doen tijdens je inschrijving.  In 2019 is dit wederom een project van Vrienden Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ). Dankzij jullie bijdrage kunnen zij activiteiten organiseren in het WKZ om de kinderen even te laten vergeten dat ze ziek zijn.  Denk hierbij aan activiteiten als het kindertheater, vermaak aan bed, spelletjes, knutselspullen en de Sint- en Kerstviering. Doneer minimaal € 2,50 en maak kans op diverse leuke prijzen.

GOED OM TE WETEN

  • Bij inschrijving worden jouw persoonlijke gegevens gevraagd en opgeslagen zoals adres, telefoonnummer en e-mailadres. Zie voor meer informatie ons privacy statement.
  • Als je je wielershirt thuisgestuurd wilt hebben: vul dit dan in op het inschrijvingsformulier (mogelijk tot 17 april)! Op een later moment is dit niet meer mogelijk.
  • Het is belangrijk dat je de gegevens goed invult. Naar het door jouw ingevulde e-mailadres wordt de inschrijvingsbevestiging gestuurd. Gooi deze bevestiging niet weg! Deze bevestiging heb je nodig als je je wielershirt komt ophalen.
  • Als je na inschrijven en ontvangst van de bevestigingsmail alsnog een fout ontdekt, neem dan zo snel mogelijk contact op met de organisatie.
  • De betaling verloopt via automatisch incasso (naar bedrijventeams wordt een factuur gestuurd). Zodra de betaling ontvangen is, is jouw deelname definitief en niet meer terug te draaien.
  • Tot 1 april 2019 is het mogelijk om na inschrijving nog te wijzigen qua afstand of van pelotonstocht naar vrije toertocht en omgekeerd. Indien je ervoor kiest om een duurdere tocht te fietsen, dien je het prijsverschil bij te betalen. Kies je voor een goedkopere tocht dan wordt het prijsverschil niet geretourneerd.
  • Na inschrijving is geen restitutie meer mogelijk. In de plaats stelling (een ander laten fietsen) is wel mogelijk, echter shirtmaten kunnen niet meer worden aangepast.