Goed doel 2018-03-27T13:51:57+00:00

GOEDE DOEL

 

Elk jaar bieden wij de mogelijkheid aan onze deelnemers van Classico Giro Utrecht een goed doel te steunen. In 2018 zal dat wederom een project zijn in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Dat project wordt gerealiseerd door Vrienden WKZ.

Afbeeldingsresultaat voor logo vrienden van wkz

https://www.vriendenwkz.nl/

Snoezelkamer
Dit jaar zamelen we geld in voor een snoezelkamer. Een snoezelkamer is een prettige en rustgevende ruimte waar kinderen met een handicap, gedrags- of ontwikkelingsproblemen zich fijn kunnen ontspannen of afleiding kunnen vinden. Het gaat in een snoezelkamer vooral om kijken, voelen en luisteren.  Ze kunnen bijvoorbeeld naar muziek luisteren, op het waterbed of in de zitzak liggen of bij de rustgevende bubbelpalen zitten.

Draag bij!
Classico Giro Utrecht wil dit initiatief van de stichting Vrienden WKZ graag ondersteunen. Daarom is het bij inschrijving mogelijk om aan dit doel te doneren. Het bedrag dat je daar invult gaat direct naar de aanleg van de snoezelkamer in het Wilhelmina Kinderziekenhuis.

Doneer je meer dan €2,50? Dan maak je bovendien kans op een Giant Contend 1. Deze prachtige fiets is beschikbaar gesteld door Giant Store Utrecht.

Afbeeldingsresultaat voor giant contend 1
Vorig jaar
Ook in 2017 steunde de Classico Giro Utrecht het goede doel Vrienden WKZ. Toen is er door deelnemers bijna € 2.500,- gedoneerd aan het project “Drome(n)daris”. Dankzij dit project konden kinderen na een operatie een pluchen dromedaris krijgen, waardoor ze een positieve herinnering hadden aan hun tijd in het ziekenhuis. Een mooi bedrag dat een mooie bestemming heeft gekregen.