Startbewijs kopen!

Back on the Bike Ride

Zondag 5 juli

Zijn jij en je fietsmaten ook weer eens toe aan een gezellige wielertocht? Meld jullie dan aan voor de exclusieve Back on the Bike Ride! Enerzijds dient de tocht als voorproefje op de Tour d’Utrecht en Classico Giro Utrecht. Anderzijds dient het als test-case van het Corona Protocol dat wij hebben opgesteld voor al onze wielerevenementen. Er is plaats voor 100 deelnemers en we starten (net als de Tour d’Utrecht) bij de Jaarbeurs voor restaurant Speys. De inschrijving sluit op 3 juli om 17:00 uur en VOL=VOL.

Na afloop van de tocht wordt er aan je gevraagd hoe je de tocht hebt ervaren en of je punten ter verbetering van de veiligheid hebt. Met die informatie kunnen wij ons protocol bijschaven zodat we er tijdens onze eerste toertocht – Tour d’Utrecht 6 september 2020 –  helemaal klaar voor zijn!

Ook voor de beginnende racefietser

Tijdens de Coronacrisis zijn er veel mensen met de wielersport gestart. We hebben daarom een route van 85 km samengesteld die ideaal is voor de beginnende racefietser. Voor de meer ervaren fietsers hebben we een route van 115 km. Beide routes voeren over de Utrechtse Heuvelrug en het hoogtepunt van de tocht is de bekende Amerongse berg. Met haar 69,2 meter boven NAP is de berg het hoogste punt van de provincie.

Opzet

Je fietst op basis van GPX-bestanden die je vooraf krijgt toegezonden. Je fietst in groepjes van maximaal vier personen bij voorkeur eigen familie/huishouden of  bekenden. Bij de inschrijving kies je een starttijdsblok. De tijdsblokken lopen van 09.00 – 11.00 uur. Per tijdsblok starten er maximaal 25 deelnemers. Vol is vol. En bijna ten overvloede: je houdt overal 1,5 meter afstand. Verder zijn alle regels uit het reglement van de Tour d’Utrecht ook op deze toertocht van toepassing.

Collectors item: Toerversie La Vuelta Holanda sokken

Wij zouden als organisator van Tour d’Utrecht en de Classico Giro Utrecht ook de Toerversie La Vuelta Holanda organiseren. Helaas, helaas. Wij hopen nu uiteraard op 2022. Om het vuurtje warm te houden ontvang je wel als eerste en enige een paar exclusieve Toerversie La Vuelta sokken ter waarde van € 12,50.

Support your locals!

Veel horecabedrijven hebben maandenlang hun deuren gesloten moeten houden i.v.m. het Coronavirus. Zo ook De Proloog, een gezellig wielercafé aan de voet van de Amerongse Berg. Tijdens de toertocht is hier een verzorgingspost waar je kan genieten van een heerlijke kop koffie en huisgemaakte koek. Zoals je van ons gewend bent, zijn er ook weer krentenbollen, bananen water en sportdrank om je energie aan te vullen.

Zoals eerder aangegeven, vinden de start en finish plaats bij restaurant Speys (Jaarbeurs). De toertocht wordt de eerste dag dat het restaurant haar deuren weer opent sinds de versoepeling van de Coronamaatregelen. Je krijgt 2 consumptiemunten zodat je hier voor én na de toertocht een drankje kan nuttigen. Hopelijk is het lekker weer, want het is goed vertoeven op het terras van Speys!

Arrangement Back on the Bike Ride

  • Startbewijs 85 km of 115 km
  • GPX-routes (worden niet uitgepijld)
  • Twee consumptiebonnen voor restaurant Speys
  • Verzorgingspost bij de Proloog met o.a. koffie, huisgemaakte koek, krentenbollen,
    bananen, sportdrank en water
  • Collectors item: Toerversie La Vuelta Holanda fietssokken

Bestel tijdens je inschrijving direct een lunchdeal voor na de toertocht bij restaurant Speys. Op de dag van het evenement zelf kan er ook besteld worden in het restaurant, maar dan geniet je niet van korting en op=op.

Een startbewijs kost €22,50 per persoon en is te bestellen via onderstaande knop!

Startbewijs kopen!

85 km route

115 km route